Maak je bed op!

ZATERDAG ~

Je bed opmaken zal zorgen dat je beter kunt slapen want: “Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest”. Sla als je opstaat direct je deken om zodat deze lekker kan luchten, doe de gordijnen open en laat het raam op een kier. Niets is zo fijn als dat je ’s avonds weer thuis komt en dat je in een heerlijk fris bedje kunt stappen.

Beter slapen door frisse lucht

Het is belangrijk dat je zorgt dat er altijd frisse lucht in de slaapkamer kan komen. Je zult zien dat je veel beter kunt slapen als er genoeg zuurstof is. Als je gaat slapen in een dichte ruimte waar weinig zuurstof komt zal dit zorgen voor een bedompte en klamme lucht, waardoor je niet fijn wakker zult worden. Laat ook de temperatuur in de slaapkamer laag aangezien je toch onder de dekens ligt, zul je er weinig last van hebben dat het een paar graden koeler is. Dus zet lekker een raampje open!

Maak ’s morgens je bed op en zorg dat je ’s avonds in een heerlijk fris opgemaakt bedje kunt stappen

 

~ Namasté YogaDagboek ~

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s