Buiten bewegen is gezonder

DINSDAG ~

De beste manier om meer beweging te krijgen is naar buiten gaan! Het krijgen van genoeg daglicht heeft veel invloed op je stemming. Daarnaast zorgt het zonlicht voor de nodige vitamine D. Probeer dus vaker naar buiten te gaan, loop bijvoorbeeld naar de supermarkt, het werk of ’s avonds na het eten een wandeling. Je zult merken dat je van een wandeling meer energie zult krijgen.

Zet 6000 stappen

Weet jij hoeveel stappen je zet op een dag? Probeer op een dag echt minimaal 6000 stappen te zetten. Dit is ongeveer een uurtje wandelen. Dat klinkt niet veel, toch krijgen veel mensen onvoldoende beweging. Om jezelf te motiveren kun je een stappenteller op de telefoon zetten of er eentje los kopen en wandelen maar!

zet minimaal 6000 stappen

 

~ Namasté YogaDagboek ~

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s