Maak een stilte wandeling

DONDERDAG ~

Een stilte wandeling is een manier om tijd voor jezelf te nemen tijdens het bewegen. Met deze mindfullness oefening word je je meer bewust van de omgeving door te genieten van de stilte. Zoek een plek in de buurt waar je kunt wandelen en waar niet constant verkeer langs rijdt. Laat je telefoon thuis zodat je je echt kunt focussen op de wandeling.

De kracht van de natuur

Zelfs als je in een grote stad woont is de natuur terug te vinden. Misschien is het een mooie boom of een vogel die je langs ziet vliegen. De natuur brengt veel schoonheid met zich mee. In ons drukke leven is het goed om aandacht te besteden aan de kleine momenten die het leven mooi maken. De natuur bevat een kracht die je tot rust brengt en je laat genieten.

Maak een wandeling in het bos, park, strand of andere rustige plek en geniet van de stilte om je heen.

 

~ Namasté YogaDagboek ~

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s