Wat doet een superheld?

~ DONDERDAG

Mensen met veel zelfvertrouwen maken altijd de juiste beslissingen, ze weten wat ze willen en behalen eenvoudig hun doelen. Het lijkt ze allemaal heel eenvoudig af te gaan. Maar hoe doen zij dat? Waarom maken zij altijd de juiste keuzes?

Twijfelen aan jezelf

Belangrijke beslissingen maken is niet eenvoudig.  Vaak slaat de twijfel toe. Je vraagt jezelf af: doe je er wel goed aan? Is dit de juiste keuze? wat als…? Door lang te piekeren over jouw keuze wordt de keuze maken steeds lastiger en stel je het steeds verder voor je uit.

Wat zou mijn superheld doen?

Wanneer je er niet uit komt met jouw keuze. Neem dan even een moment voor jezelf. Sluit je ogen en stel dan jezelf de volgende vraag: “Wat zou mijn superheld doen?” Bedenk je welke keuze hij zou maken. Wanneer je daar een antwoord op hebt vraag jezelf dan af waarom jij deze keuze niet zou maken? Als jouw superheld dat kan, dan kan jij het ook!

 

~ Namasté YogaDagboek ~

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s