Ontdek jouw (levens) doelen

DINSDAG ~

In het leven maak je veel keuzes, de één bewust de andere onbewust. Deze keuzes kunnen veel gevolgen hebben voor de rest van jouw leven. Bijvoorbeeld jouw eerste baan kan heel bepalend zijn voor de rest van jouw carrière, of de mensen om jou heen bepalen waar je gaat of blijft wonen, zo kan dit soms een belemmering zijn voor het behalen van jouw doelen. Ga daarom eens voor jezelf na wat je echt wilt in het leven?

Wat zijn mijn interesses?

Om jouw levensdoelen te bepalen is het belangrijk om te weten wat jouw interesses zijn. Een manier daarvoor is om eens een kijkje te nemen in jouw boekenkast. Wat voor boeken zijn daar te vinden? Of ga eens naar een boekhandel en kies een aantal tijdschriften die jou aanspreken. Waarom spreken deze tijdschriften jou aan? Sluit dit aan bij de manier waarop je nu leeft?

Hoe kijk jij terug op je leven?

Probeer het leven eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Sluit je ogen en visualiseer jezelf wanneer je aan het eind van je leven bent en terug blikt op wat je allemaal gedaan hebt. Wat zou jij dan graag te vertellen willen hebben? Waar ben jij dan trots op? Deze oefening is niet eenvoudig maar zorgt er voor dat je je ogen opent om nu de stappen te zetten om te gaan leven voor jouw dromen!

laat je inspireren en koop een tijdschrift dat jou echt aan spreekt!

~ Namasté YogaDagboek ~

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s