Tekenen op muziek

on

DINSDAG ~

Ken je dat gevoel? Heerlijk afdwalen met je geest? Een goede manier om inspiratie op te doen is door jezelf vrij te maken van de dingen om jou heen. Niet bang zijn voor fouten maar gewoon ergens aan beginnen en je ziet wel waar het schip strand. Creatief zijn is ook een vorm van meditatie zijn, ergens helemaal in opgaan en je gedachten leeg maken.

Tekenen op muziek
Een manier om in deze meditatieve staat te komen is door bijvoorbeeld te gaan tekenen, schilderen of schrijven. Om dit te doen moet je geen verwachtingen van jezelf hebben. Je stelt jezelf helemaal open voor de creativiteit om je heen. Zorg dat je helemaal ontspannen bent, trek lekker zittende kleding aan, zorg dat je het warm hebt, steek wat kaarsjes aan. Je kunt vervolgens een muziekje aanzetten, de muziek zal jou meevoeren en zorgt er voor dat je minder snel afgeleid zult worden door de dingen die om jou heen afspelen.

Maak een middagje vrij om iets te creëren, zonder dat je een resultaat van jezelf verwacht

~ Namasté YogaDagboek ~

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s