Experimenteer met voeding

WOENSDAG ~

Nieuwe ervaringen op doen is een manier om jouw kijk op de wereld te veranderen. Deze nieuwe ervaringen zullen jou inspireren en jouw keuzes beïnvloeden. De voeding die je dagelijks eet is een goede manier om meer mee te experimenteren, naast dat het heel gezond is om gevarieerd te eten is het met voeding experimenteren ook een manier om creatief te zijn met jouw zintuigen. Tijdens het koken proeven en keuzes maken om de smaak tot zijn recht te laten komen. Kies daarom wanneer je in de supermarkt staat eens voor een ander product, iets wat je normaal gesproken niet zou kopen maar experimenteer!

Eet vandaag iets wat je nog niet eerder geproefd hebt en laat je inspireren! 

~ Namasté YogaDagboek ~

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s